en iyi cümle eki için ürünler (3)

Anason tohumu

Anason tohumu

Anason tohumları - Orta Çağ'ın başlarında Avrupa'ya getirilen bir baharat ve hızla mutfakta popülerlik kazandı. Antik medeniyetlerin rahipleri ve şifacıları anason tohumlarını takdir ediyordu - şifalı özellikleri bazen mucizeler olarak adlandırılıyordu. Mutfakta, anasonun tüm parçaları her türlü formda kullanılır. Anason tohumları, turşulara canlı bir tat vermek için eklenir. Eğer bunları defne yaprağı ve tarçın ile karıştırırsanız, soğuk et yemekleri için mükemmel bir ev baharatı elde edersiniz. Proteinler (g / 100g): 18,0 Yağlar (g / 100g): 16,0 Karbonhidratlar (g / 100g): 35,0 Enerji değeri (kcal / 100g): 360,0
Kişniş Tohumları - Bölünmüş Kişniş Tohumları

Kişniş Tohumları - Bölünmüş Kişniş Tohumları

Kalite göstergeleri: Menşei Rusya •Temizlik: en az %96 •Nem: %10'dan az •Renk: Altın-Kahverengi •Her zaman taze kişniş, mevcut yıl hasadı Ambalaj: 25 kg torbalar Gönderim şartları: CIF, CFR, FOB, FCA Gönderim limanı: Novorossiysk limanı Ödeme şartı: TT, %20 peşinat ve %80 denizcilik belgelerinin taramalarından sonra MOQ (minimum sipariş miktarı): 1x40ft = 22 metrik ton
Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Hindistan cevizi parçaları - HoReCa

Pişirmede, hindistancevizi parçaları esas olarak şekerleme işinde kullanılır. Farklı keklere, tatlı rulolara ve hamur işlerine, hem zarif bir aromatik dolgu hem de bitmiş ürün için lezzetli bir süsleme olarak eklenir. Hindistancevizi parçaları ayrıca çikolatalı atıştırmalıkların, gıda barlarının, dondurma soslarının, krakerlerin, çıtır kurabiyelerin, müsli, şekerlemeler ve birçok diğer tatlının kaplamasında da kullanılır. Kullanım Alanları Tatlılar, hamur işleri, kurabiyeler, her türlü fırın ürünleri, soslar, et ve balık yemekleri. Tat Hafif, tatlı ve hindistancevizi kokulu Besin Değeri 100 gr. için. Protein (g / 100g)… 5,0 Yağ (g / 100g)… 50 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)…520